Relatietherapie zorgverzekering

De reguliere Nederlandse zorgverzekering vergoedt relatietherapie helaas niet vanuit het basispakket, soms zijn er wel mogelijkheden vanuit aanvullende pakketten. Het maakt voor de vergoeding niet uit of het contact online verloopt of ‘offline’ in een praktijkruimte.

Relatietherapie zorgverzekering

Woon je in het buitenland?

Als jullie in het buitenland wonen of verblijven en graag therapie in het Nederlands willen volgen, kan het zijn dat jullie verzekering online therapie in sommige gevallen wel vergoedt. Informeer hiernaar bij je internationale zorg-, reis- of expatverzekering.

Voordelen online relatietherapie

 • Wij hebben geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Jullie kunnen dus direct aan de slag.
 • Wij hebben geen wachtlijst. Met ‘direct aan de slag’ bedoelen we dan ook dat jullie binnen een paar dagen al een kennismakingsgesprek met een psycholoog/relatietherapeut kunnen plannen.
 • Wij spannen ons in om tot de best mogelijke ‘match’ te komen tussen jou als cliënt en de relatietherapeut/psycholoog. Ons team bestaat uit een ruim aantal erkende relatietherapeuten/(gz-)psychologen (meer dan 35!) met elk hun eigen expertises en ervaringen. Hierdoor kunnen we je altijd wel koppelen aan een therapeut die aansluit bij jou of jullie klachten en wensen. Mochten jullie achteraf toch willen wisselen van therapeut is dat ook mogelijk.
 • Elke behandeling bij ons is volledig op maat gemaakt. Wij werken dus zeker niet met standaardprotocollen. Hierdoor kunnen we direct hulp op maat bieden, gericht op jullie specifieke situatie.
 • Wij delen jullie privégegevens niet ongevraagd met zorgverzekeraars of jullie huisarts. Wel zo prettig!

Gratis kennismakingsgesprek aanvragen:

  Veel gestelde vragen over relatietherapie zorgverzekering:

  We zijn altijd transparant en geven voor de behandeling een realistische schatting van de kosten. Een individuele sessie kost €95,- per sessie (45 minuten). Gezamenlijke therapiesessies kosten €125,- per 60 minuten.
  Bij Online Relatietherapie kom je niet op een wachtlijst terecht. De relatietherapie kan dus vrijwel direct starten.

  Bij ons kun je starten met een kosteloos en vrijblijvende kennismaking. Op deze manier kun je eenvoudig en vrijblijvend achterhalen of online therapie bij je past.

  Hallo, hoe kunnen we je helpen?