Dr. Liselotte Roosen, Phd.

Online Relatietherapeut

Over Liselotte

Liselotte Roosen, je mag haar ook Lisa noemen, heeft al ruim 15 jaar ervaring als klinisch psycholoog. Sinds het behalen van haar Masterdiploma in 2005 heeft ze met cliënten van alle leeftijden en met verschillende problemen gewerkt. Alhoewel ze cliënten van 4 tot 104 jaar oud heeft behandeld, ligt haar focus nu op volwassenen.

Liselotte richt zich nu voornamelijk op stressgerelateerde problematiek, zoals burn-outklachten of overspannenheid. Maar ook bij verslavingen biedt ze de juiste hulp. Tijdens haar behandelingen gebruikt ze verschillende technieken, waaronder schematherapie, EMDR, ACT (Acceptance and Commitment Therapy) en Positieve Psychologie. Uiteraard maakt ze een behandelplan op maat en richt ze zich op de techniek die het beste aansluit bij de situatie en voorkeuren van de cliënt.

Liselotte is erg betrokken bij het milieu en werkt aan een zelfvoorzienend(er) leven. Zo verbouwt ze bijvoorbeeld haar eigen voedsel en brengt ze graag tijd door in de natuur. In haar carrière als psycholoog heeft ze in verschillende landen gewoond, zoals België en Australië. Naast Nederlands spreekt ze vloeiend Engels.

Gesprek inplannen?

Neem contact op met onze aanmeldcoördinator, zij helpt je graag verder.

    Hallo, hoe kunnen we je helpen?