Ons team

Ons team bestaat uit breed opgeleide en ruim ervaren psychologen, huwelijks- en familietherapeuten, relatietherapeuten, professionele coaches en meer. Alle psychologen en therapeuten zijn universitair opgeleid en hebben minimaal drie jaar relevante werkervaring. Aan de hand van jouw wensen en behoeften matchen we je aan een geschikte relatietherapeut. Voel je geen match? Dan is er alle ruimte om te wisselen.

Unieke voordelen van online therapie

Online relatietherapie biedt een aantal unieke voordelen. Onze online therapeuten gebruiken dezelfde wetenschappelijk bewezen methoden als fysieke psychologen, alleen vindt de therapie nu volledig online plaats. Dit zorgt ervoor dat je altijd aan jezelf of je relatie kan werken, waar je je ook bevindt. Dus bevindt je partner zich veel in het buitenland voor werk? Ook dan kunnen jullie relatietherapie volgen.

Bovendien maakt online therapie de drempel om hulp te zoeken iets lager. Je hoeft namelijk niet naar een fysieke locatie, je komt geen kennissen in de wachtkamer tegen en je kunt jouw therapeut helemaal zelf kiezen.

Je eigen therapeut kiezen

Bij Online Relatietherapie hechten we veel waarde aan het vinden van de juiste match tussen jou en de therapeut. We zijn ervan overtuigd dat de klik tussen jou (en je partner) en de relatietherapeut essentieel is voor een succesvolle behandeling. Daarom is het bij ons mogelijk om je eigen therapeut te kiezen.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken we jouw persoonlijke situatie, wensen en behoeften. Vervolgens matchen we jou aan één of meerdere passende therapeuten. Uiteraard is het mogelijk om voorkeuren aan te geven. Mocht er geen klik zijn? Dan is er altijd ruimte om te wisselen.

Gratis kennismaken met een van onze relatietherapeuten?

Ben je benieuwd of online relatietherapie iets voor jou is? Of wil je meer weten over onze therapeuten? Onze psychologen onderscheiden zich door hun persoonlijke en betrouwbare aanpak. We bieden de mogelijkheid om gratis kennis te maken met een van onze relatietherapeuten. Tijdens deze kennismaking ervaar je enigszins hoe online therapie in zijn werk gaat. Ook kun je al je vragen stellen. Uiteraard is dit gesprek helemaal vrijblijvend; je zit dus nergens aan vast.

    Veelgestelde vragen over ons team

    De klik tussen jou en de therapeut is essentieel voor een succesvolle behandeling. Wanneer je geen klik ervaart, is het altijd mogelijk om te wisselen van therapeut of psycholoog. Ook wanneer je eigenlijk nog een aantal sessies gepland hebt staan.
    In Nederland heb je een vrije artsenkeuze. Dit betekent dat je altijd mag wisselen van therapeut of psycholoog. Je hebt de regie helemaal zelf in handen.
    Ja, het is altijd mogelijk om te stoppen met online relatietherapie; wanneer je maar wilt.
    Hallo, hoe kunnen we je helpen?